HU

GRAFIKA, DIZÁJN

és felhasználói élmény

Mert az első benyomás értéke felbecsülhetetlen - online és offline egyaránt.

EGY KÉP TÖBBET MOND EZER SZÓNÁL...

…egy cégre szabott, szakértők által tervezett arculat pedig a különbséget jelentheti az üzleti siker és a középszerűség között. Sok vállalkozás megbízható, színvonalas szolgáltatásokat, termékeket biztosít vásárlóinak, megjelenésére, arculati elemeire azonban nem fordít figyelmet.
A végeredmény pedig olyan, mint egy ház vakolat nélkül, egy autó fényezés és dísztárcsák nélkül: a funkcióját betölti, de sokkal nehezebb eladni.
Mi a Niarznál veled folyamatosan egyeztetve, az elképzeléseid figyelembevételével dolgozunk azon, hogy vállalkozásod értékei ne maradjanak rejtve! …egy cégre szabott, szakértők által tervezett arculat pedig a különbséget jelentheti az üzleti siker és a középszerűség között. Sok vállalkozás megbízható, színvonalas szolgáltatásokat, termékeket biztosít vásárlóinak, megjelenésére, arculati elemeire azonban nem fordít figyelmet.

Webdesign
Logó
Arculat
Névjegykártya
Szórólap
Roll-up
Slider
Slider videó
Logó animáció
Social grafika
Hírlevél
Animáció

Miért jó, ha egy weboldal profi dizájnnal készül?

Látványos

A jó dizájn eredménye egy olyan weboldal, amire kellemes ránézni, ami megragadja a figyelmet - de a dizájn nem csak a látványról szól!

Élmény használni

A jó dizájn része, hogy a fejlesztett weboldal mobilon és böngészőben is könnyen használható legyen - kézre álljon, semmit ne kelljen rajta sokáig keresgélni, és élmény legyen a használata.

Célcsoportnak készül

A jó dizájn részét képezi az is, hogy tudjuk, a weboldal kiknek szól - hogy azoknak alkossuk meg, akik használni fogják. Máshogy készítünk el egy oldalt, ami húsz év körüli egyetemistáknak szól, és másképp egy olyat, ami például az információtechnológiai szektor középvállalkozásainak tulajdonosait célozza.

Funkcionális

A jó dizájnhoz hozzá tartozik az is, hogy tudatosak legyünk a weboldal céljával kapcsolatban. Másmilyen lesz az az oldal, aminek célja a feliratkozók gyűjtése, másmilyen az, ami egy terméket szeretne célirányosan eladni, és megint más az, amivel egy brandet akarunk népszerűsíteni.

PÉNZT TERMEL

A jó dizájnhoz az is hozzátartozik, hogy a weboldal pénzt termel a gazdájának. Ezt úgy érhetjük el, ha az oldal olyan okos elemeket (űrlapokat, időpontfoglaló felületeket, automatizmusokat) tartalmaz és olyan marketing eszközöket használ, amik növelik az értékesítés sikerességét.

Áraink

Áraink tájékoztató jellegűek, árajánlatainkat minden esetben megrendelésre szabva, az ügyfeleink igényei alapján állítjuk össze!

Start

80.000 Ft

LOGÓ
(2db variáns)
NÉVJEGYKÁRTYA
(2db variáns)
LEVÉLPAPÍR
(2db variáns)

Premium

130.000 Ft

LOGÓ
(2db variáns)
NÉVJEGYKÁRTYA
(2db variáns)
LEVÉLPAPÍR
(2db variáns)
BÉLYEGZŐ
(2db variáns)
SZÓRÓLAP
(2db variáns)

Premium PRO

180.000 Ft

LOGÓ
(2db variáns)
NÉVJEGYKÁRTYA
(2db variáns)
LEVÉLPAPÍR
(2db variáns)
BÉLYEGZŐ
(2db variáns)
SZÓRÓLAP
Minta
MAPPA
LOGÓ ANIMÁCIÓ