HU

Rólunk

Kik vagyunk mi? És mi az a Niarz?

A Niarz egyrészről marketing szakértők, webfejlesztők, grafikusok, szövegírók, rendszergazdák, gazdasági tanácsadók és brand-építők csapata. Egy csapat, ami mindig lépést tart a piaccal, nem riad vissza a kihívásoktól, és a lehetetlennek tűnő feladatokra is megtalálja a megoldást. A Niarz más részről egy lehetőség. Ügyfeleinknek arra, hogy közös munkánk révén lekörözhessék a konkurenciájukat, miközben pénzt és időt takarítanak meg. Nekünk pedig arra, hogy izgalmas projektekben vehessünk részt, kihívást jelentő feladatokat oldhassunk meg, és minden nap fejlődhessünk.

Mit csinálunk?

Röviden: A dizájn, a webfejlesztés és a marketing eszközeivel pénzt és időt spórolunk meg ügyfeleinknek, és segítünk elérni a céljaikat.
Bővebben: Egyedi fejlesztéssel vagy Wordpress alapon weboldalakat készítünk. Woocommerce és Magento webshopokat fejlesztünk. Dizájnt álmodunk meg. Grafikákat, logókat készítünk. Reklámozunk Google-ön, Facebook-on, Instagram-on, e-mailben vagy alkalmazásokon keresztül. Szövegeket írunk, tanácsot adnunk. Online automatizmusokat fejlesztünk. Névjegykártyákat, szórólapokat készítünk. Na meg termékfotókat, drónvideókat, webanalitikát, blogposztokat és animációkat, promóciós anyagokat. Applikációkat és vállalatirányítási rendszereket fejlesztünk, szervereket és informatikai hálózatokat telepítünk. A maradék időben pedig tartjuk a kapcsolatot a nyomdával vagy a tárhelyszolgáltatóval, hogy ezzel is megkönnyítsük ügyfeleink életét.

Miben vagyunk mások - mint mások

Stratégiában gondolkodunk - ügyfelünket tanácsokkal látjuk el akkor is, ha otthon van a web és a marketing világában, és akkor is, ha még csak most ismerkedik ezekkel. A szívünkön viseljük ügyfeleink sorsát - a célunk nem pusztán az, hogy leszállítsuk azt, amit rendeltek tőlünk. Gondot és figyelmet fordítunk rá, hogy ügyfelünket ténylegesen közelebb juttassuk üzleti céljaihoz, és támogassuk brandje felépítésében. Okos megoldásokat szállítunk - az ötletes grafikáktól kezdve az ügyfelünk életét megkönnyítő, komplex online automatizmusokig számtalan lehetőséggel járulunk hozzá a sikerhez. Megbízható hátteret biztosítunk – szolgáltatásainkhoz megállapodás szerint folyamatos karbantartást, gondozást és utókövetést is vállalunk, hogy biztos pont lehessünk partnereink számára.

Célunk a világjárvány idején

Sok minden megváltozott. Az elmúlt hónapok eseményei - amellett, hogy megrázták és felforgatták a világgazdaságot - sokakat megtanítottak az online munkára, az online vásárlásra és általában az online életre. A profi digitális jelenlét eddig is fontos volt a vállalkozások számára – mára azonban megkerülhetetlen és szükségszerű. Ha lemaradsz: kimaradsz. Sajnos a gazdaság régi szereplői közül sokan kihullanak ebben az időszakban. Mi azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink megőrizzék eddigi pozíciójukat, sőt, hogy a lehetőségekhez mérten fejlődni tudjanak, és ki tudják használni azt a felfelé ívelő időszakot, ami óhatatlanul elérkezik majd, amikor a világgazdaság motorjai újra nagyobb fokozatra kapcsolnak. Vannak olyan ügyfeleink, akik idegenkednek az online világtól. Tudják, hogy vállalkozásuk jövője sok esetben ezen áll, vagy bukik, de érthető módon tartanak a változástól, az ezzel járó kiadásoktól és extra munkától. Ezekben a helyzetekben feladatunknak érezzük, hogy ügyfelünk számára megkönnyítsük ezt a változást – és ez nem csak annyit jelent, hogy megmutatjuk neki, hogyan írhatja át a szövegeket a weboldalán. A kezdettől fogva olyan megoldásokat javaslunk, amik közelebb viszik ügyfelünket a céljaihoz. Megóvjuk a lehetséges buktatóktól és tanácsokkal látjuk el: hiszen tudjuk, hogy egy új webshop, de még egy új weboldal indítása is sok esetben a vállalkozás mindennapjainak átalakulásával jár. Rengeteg a lehetőség, rengeteg az eldöntendő kérdés - egy ilyen helyzetben pedig egyáltalán nem mindegy, hogy egy vállalkozás mire költi a pénztét, és mire „költi” az idejét. Ha azonban egyszer beindul az új rendszer – az új weboldal, az új webshop, a hozzájuk kapcsolódó marketingtevékenységek – a végeredmény önmagáért beszél, a befektetett pénz és idő pedig sokszorosan megtérül.

Büszkék vagyunk arra, hogy:

  • A kisvállalkozásoktól a legnagyobbakig mindenkivel megtaláljuk a közös hangot, és hatékonyan tudunk együttműködni.
  • Minden régi ügyfelünk sikeréhez hozzá tudtunk járulni. Munkánk és tanácsaink eredményeképp sikeresebbek, mint valaha.
  • Munkatársaink rengeteg tapasztalatot hoztak magukkal más cégektől, különböző szakterületekről, ez a tudás pedig a Niarznál beérett, fejlődött, és most ügyfeleinket szolgálja.
  • Csapatunknak, munkatársainknak nem csak Magyarországon volt alkalma projekteket lebonyolítani. Amerika, Spanyolország, Németország, Kanada, Románia – ezekben az országokban mind weboldalak, webshopok, marketing projektek, sőt, felfuttatott brandek őrzik a kezünk nyomát.
  • Nem végzünk félmunkát. Fő tevékenységeink mellett sok más dologban segítjük ügyfeleinket, a GDPR kompatibilis rendszerek biztosításától a kapcsolódó tanácsadáson át egészen a pénztárgépek és bankkártyaterminálok telepítéséig.